NUORISOALAN EHKÄISEVÄN PÄIHDETYÖN PERUSTEET – KOULUTUS (3 op) OULUSSA 25.-26.4.

Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön perusteet on ammatillinen täydennyskoulutus. Maksuton koulutus herättää pohtimaan miksi ja mistä lähtökohdista päihdekasvatusta nuorille tulee tarjota sekä arvioimaan oman työn laatua ja kehittämismahdollisuuksia. Opinnot parantavat ammattilaisten valmiuksia tehdä tavoitteellista ehkäisevää päihdetyötä nuorisoryhmien parissa.

KOULUTUKSEN TOTEUTUS OULUSSA 25.–26.4.2017

Koulutus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä sekä omaan työhön liittyvistä ennakko- ja kehittämistehtävistä. Kontaktipäivien jälkeen suoritettavan tehtävän palautuksessa ja purussa hyödynnetään sähköistä Moodlerooms-verkkoalustaa, jonka käyttöön opastetaan. Varaathan koulutukseen ilmoittautuessasi aikaa myös verkkotyöskentelyyn. Lähipäivät järjestetään Pohjois-Suomen aluehallintoviraston tiloissa osoitteessa Linnankatu 3, 90101 Oulu.

Koulutukseen tehdään henkilökohtaiset ilmoittautumiset sähköisesti TÄSTÄ 

Lisätietoja koulutuksesta: asiantuntija Elsi Vuohelainen, elsi.vuohelainen(a)humak.fi, puh 020 7621 404.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KOULUTUKSEN MUUT TIEDOT 

Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön perusteet -koulutus on suunnattu kuntien, järjestöjen, säätiöiden, oppilaitosten ja seurakuntien palveluksessa nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. Koulutus on maksuton ja se toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Mahdolliset matka-, majoitus- ja ruokailukustannukset ovat omakustanteisia.

Koulutuksen opintopisteet myöntää Humanistinen ammattikorkeakoulu ja kouluttajina toimivat nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön osaamiskeskus Preventiimin työntekijät.