Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön perusteet -koulutus (3 op) Jyväskylässä 14.-15.11.2017

Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön perusteet on ammatillinen täydennyskoulutus. Maksuton koulutus herättää pohtimaan, miksi ja mistä lähtökohdista päihdekasvatusta nuorille tulee tarjota sekä arvioimaan oman työn laatua ja kehittämismahdollisuuksia. Koulutus parantaa ammattilaisten valmiuksia tehdä tavoitteellista ehkäisevää päihdetyötä nuorisoryhmien parissa.

KOULUTUKSEN TOTEUTUS JYVÄSKYLÄSSÄ

Koulutus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä (14.-15.11. klo 9.00-16.00) sekä omaan työhön liittyvistä ennakko- ja kehittämistehtävistä. Kontaktipäivien jälkeen suoritettavan tehtävän palautuksessa ja purussa hyödynnetään sähköistä Moodlerooms-verkkoalustaa, jonka käyttöön opastetaan. Varaathan siis koulutukseen ilmoittautuessasi aikaa myös verkkotyöskentelyyn. Lähipäivät järjestetään Jyväskylässä Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloissa osoitteessa Matarankatu 6 A1.

ILMOITTAUTUMINEN JA MUUT TIEDOT

Koulutukseen ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti 7.11. mennessä sähköisellä lomakkeella TÄÄLLÄ. Ilmoittautujat saavat antamaansa sähköpostiin tarkempaa infoa lähempänä koulutusta.

Koulutus on suunnattu kuntien, järjestöjen, säätiöiden, oppilaitosten ja seurakuntien palveluksessa nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille, ja se on maksuton. Koulutus toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Matka-, majoitus- ja ruokailukustannukset ovat omakustanteisia. Koulutuksen opintopisteet myöntää Humanistinen ammattikorkeakoulu, ja kouluttajina toimivat Preventiimin työntekijät.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja koulutuksesta: suunnittelija Mari Tapio, mari.tapio(a)humak.fi, puh 020 7621 409.

Tietoa muista koulutuksistamme löydät täältä.