Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön perusteet – koulutus tulossa!

Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön perusteet – koulutus (3 op) HELSINGISSÄ 26.–27.4.2016 + Moodle 

Koulutuksen sisältö

Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön perusteet – koulutus on ammatillinen täydennyskoulutus. Maksuton koulutus sisältää ajankohtaista tietoa nuorten päihdeasenteista sekä päihteidenkäyttöön liittyvistä ilmiöistä. Keskeisiä sisältöjä ovat nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön tausta, tietoperusta, päihdekasvatus sekä ehkäisevän päihdetyön laatu ja arviointi. Opinnot parantavat ammattilaisten valmiuksia tehdä tavoitteellista ehkäisevää päihdetyötä nuorisoryhmien parissa. Koulutus on suunnattu kuntien, järjestöjen, säätiöiden, oppilaitosten ja seurakuntien palveluksessa nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. Mahdolliset matka-, majoitus- ja ruokailukustannukset ovat omakustanteisia.

Helsingin koulutuksen toteutus ja ilmoittautumisohje

Koulutukseen sisältyy yhteensä 2 kontaktiopetuspäivää, sekä omaan työhön liittyvät ennakko- ja kehittämistehtävät. Huom. Kontaktipäivien jälkeisessä tehtävän palautuksessa (toukokuun aikana) ja purussa hyödynnetään sähköistä Moodlerooms-oppimisalustaa, johon osallistujat opastetaan. Kontaktipäivien koulutuspaikkana toimii Hero ry:n Luentosali, osoitteessa Vilhonkatu 4 (2.krs), 00100 Helsinki. Koulutus on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun täydennyskoulutusta ja se toteutetaan osana Preventiimin toimintaa opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Koulutukseen tehdään henkilökohtaiset ilmoittautumiset sähköisesti allaolevasta linkistä. Lisätietoja koulutuksesta: suunnittelija Heidi Odell, heidi.odell(a)humak.fi, puh. 020 7621 384. Koulutukseen mukaan päässeet saavat antamaansa sähköpostiin infokirjeen ja ennakkotehtäväohjeen huhtikuun alussa.

Ilmoittaudu TÄSTÄ