KAIKKI OSAA! Laatu ehkäisevässä päihdetyössä -koulutus (3op), Turku

Koulutuksen kuvaus

Kaikki osaa! Laatu ehkäisevässä päihdetyössä on ammattilaisille suunnattu maksuton täydennyskoulutus. Koulutus tarjoaa helposti lähestyttävää tietoa sekä työvälineitä laadun ja arvioinnin huomioimiseen kaikessa ehkäisevässä päihdetyössä, niin työn suunnittelun kuin toteutuksenkin tasolla.  Koulutuksessa perehdytään erityisesti ehkäisevän päihdetyön laatutähteen (THL) ja sen soveltamiseen omassa työssä.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön osaamiskeskus Preventiimi/Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry. Humanistinen ammattikorkeakoulu myöntää hyväksytysti koulutuksesta kolme opintopistettä.

Koulutuksen aika ja paikka

Koulutuksen lähipäivät järjestetään Turussa 15.-16.11.2016 kello 9-16. Lisäksi koulutukseen kuuluu pieni ennakkotehtävä ja verkko-oppimisalusta Moodlessa toteutettava tehtävä, joka alkaa lähipäivien jälkeen ja päättyy 16.12.2016 mennessä. Moodlen käyttö ei edellytä osallistujilta erityisiä laitteita ja sen käyttöön opastetaan.

Koulutuspaikka on Turun kaupungin sosiaalikeskuksen koulutustila osoitteessa Aninkaistenkatu 1, 20100 Turku. Kouluttajina toimivat Anne Ahlefelt (EHYT ry) ja Elsi Vuohelainen (Preventiimi).

Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

Koulutukseen mahtuu 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on avoinna täällä 28.10. asti tai kunnes koulutus täyttyy.

Ilmoittautuneille lähetetään infokirje, jossa on tarkempaa tietoa koulutuksesta sekä ohjeistus ennakkotehtävään.

Lisätietoja koulutuksesta Elsi Vuohelaiselta:  elsi.vuohelainen(at)humak.fi tai 020 7621 404.